DE CADEAUTIP

Er is maar 1 tip...

<< Ga terug naar de infopaginaVOOR EEN NIEUWE INRICHTING

De beste cadeautip die we u, als gast kunnen geven is toch die ene met het envelopje. Iedere financiële bijdrage dient echter wel een doel: Een nieuwe inrichting voor onze woonkamer.


ONZE INSPIRATIE

Om een idee te geven wat voor inrichting we op het oog hebben, (we weten het zelf ook nog niet precies) hebben we wat foto's gemaakt van meubels en inrichtingen in winkels die wij mooi vinden. Over het algemeen genomen is onze smaak te omschrijven als "Geolied noten met RVS accenten"... Dat klinkt heel duur, maar in feite betekent dat we op zoek zijn naar houten meubelen

Tafel:
Eettafel Deze prachtige eettafel kwamen we tegen bij Hulshoff Wonen in Amsterdam. De tafel is gemaakt van massief wild notenhout, dat enkel is geolied. Een mooi detail is dat de noesten en scheuren in het hout zijn opgevuld met zink, wat mooie effecten oplevert in het licht.

Bij de tafel hoort ook een bankje, gemaakt van hetzelfde hout.


Dressoir Kast:
Dit dressoir hebben we te koop gezien in verschillende winkels, maar bij alle winkels uitsluitend in deze donker gebeitste uitvoering. Met enig navragen blijkt dat ook lichtere kleuren en massief hout verkrijgbaar zijn, zodat het geheel wat beter bij elkaar past. De elementen die ons het meest aanspreken in dit meubel zijn de schuivende deuren en de aluminium details.

Dressoir Dit meubel heeft geen schuifdeuren maar spreekt ons ook heel erg aan vanwege de strakke lijnen en het gebruik van geolied notenhout. Ondanks het feit dat het een behoorlijk forse kast is, lijkt het geheel vrij licht over te komen.


Salontafel:
Salontafel Eveneens bij Hulshoff Wonen vonden we een saloninrichting. De tafel in de foto laat daarvan de stijl goed zien. Wederom geolied notenhout met RVS accenten. De foto is nogal donker, maar in werkelijkheid heeft het hout een lichte kleur. Bij deze tafel horen ook een TV-meubel en een kleine boekenkast.


En verder:
En verder is er nog genoeg om naar te kijken! We hebben nog altijd een warm hart voor kunst en we zullen dan ook altijd op zoek blijven naar iets moois om aan de muur te hangen, of op dat dressoir te zetten. Natuurlijk is dat moeilijk om precies uit te zoeken en daarom doen we dat het liefst zelf.


Na het huwelijk - op reis!


Bloemen houden van mensen en wij vinden bloemen ook prachtig! Echter, na ons huwelijk vertrekken wij samen op huwelijksreis (bestemming nog te bepalen) voor twee weken. We zouden het jammer vinden als we alle bloemen direct moeten weggeven of moeten laten verleppen omdat we er niet voor kunnen zorgen.Alvast bedankt!


We stellen geen eisen aan uw bijdrage. Uw eerste cadeau voor ons is namelijk al uw aanwezigheid op ons feest. Als u toch het liefst iets anders wil geven dan alleen geld, dan is dat ook geen probleem. Alvast bedankt!Ingrid en Bouke[naar boven]